Bij onze stoffeer afdeling kunt u terecht voor het (her) stofferen van meubels, het maken van kussens, gordijnen en lampenkappen op maat.

Indien nodig restaureren wij het meubel, zowel een modern als een antiek meubelstuk, met of zonder stoffering.
Bij restauratie moet u denken aan:

– Gebroken poten, gammele stoelen, doorgezakte zittingen en overige beschadigde onderdelen repareren.
– Het aanpassen of opnieuw aanbrengen van de kleur van het meubel.

Particulier

U heeft besloten om uw meubel in een nieuw jasje te laten steken. Maar welke stof is nu het beste en niet geheel onbelangrijk, welke stof is het mooist?
Moet de stof bestendig zijn voor huisdieren of heeft u een groot gezin? Belangrijke zaken bij de keuze van een meubelstof.
Wij adviseren u graag en bieden u daarom de service om op uw locatie te komen met een uitgebreide collectie stoffen om aldaar tot de beste kleurencombinatie en stofkeuze te komen.

Uiteraard bent u ook in onze showroom welkom op afspraak om daar rustig een keuze te maken voor uw project of meubel.
Tevens zijn onze stoffen geschikt voor raamdecoratie en kunnen wij u daarom ook van advies voorzien voor uw gordijnen.

Zakelijk

Een groot voordeel dat wij onze klanten bieden is het gemak van één aanspreekpunt.

Het stofferen van een project op maat of het ontwerp hiervan. Wij zijn u graag van dienst, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor interieurarchitecten en ontwerpers zijn wij een partij, die veel voordelen met zich meebrengt. De lijnen zijn korter en de meubelmakerij en stoffeerderij kunnen makkelijk op elkaar inspelen.
Ook onze stoffen collectie biedt veel mogelijkheden. Buiten een collectie met mooie uni stoffen bieden wij ook prachtige patronen die het meubel in het interieur een verschil kunnen maken.
Op afspraak kunt u rustig in onze stalenboeken kijken en uw ontwerp compleet maken.

Opent u een zaak en heeft u geen ontwerper in de arm genomen? wij staan u graag bij in het nemen van beslissingen omtrent het uiterlijk van uw zaak indien u van onze diensten gebruik maakt.
Ook kunnen wij u volledig van dienst zijn als het gaat om de aankleding van uw bedrijf of pand of een ruimte om meer sfeer en harmonie te creëren, eventueel vanuit een commercieel oogpunt, van kleuradvies tot een volledig interieurontwerp. Zie hiervoor onze pagina Interieur Ontwerp