Naast het op maat maken van meubelen richten wij ons ook op het inrichten van huizen. Deze kant van ons bedrijf wordt uitgevoerd door Brigitte Aartman, zij is gediplomeerd interieurontwerper en opgeleid tot financieel planner.

“Het managen van een compleet project is het leukste, omdat je met de klanten een band krijgt. Het is best een intensief traject en het geeft veel voldoening als de klant zijn of haar ‘nieuwe’ woning betrekt en blij is met het eindresultaat. Ontzorgen is daarbij het sleutelwoord.”

Wij leveren de volgende diensten:

  • Complete interieurprojecten (projectmanagement)
  • Bouwbegeleiding
  • Indelingsadvies
  • Kleuradvies
  • Verlichtingsadvies
  • Aankopen (begeleiding) van interieurartikelen
  • Styling
  • Styling ten behoeve van een optimale en snelle verkoop van de woning

Waar heeft de aannemer het over?! Ieder zijn vak. Wie houdt het budget in de gaten en zorgt ervoor dat de planning gehaald wordt? Vooral in combinatie met het aanleveren van de nieuwe keuken of bijvoorbeeld de meubelen die op een bepaalde datum binnen gaan komen. Nog niet te spreken over de overdracht van de oude woning. Dat een planning goed loopt is essentieel. En u heeft daar geen tijd voor om dat in goede banen te leiden. Wij begeleiden de bouw en fungeren als een filter voor u. Erg fijn in deze hectische periode!

Bouwbegeleiding is zeker een onderdeel van een totaalproject. Bij een totaalproject begint het bij een wens of de aankoop van een nieuwe woning. Wij zijn graag in een zo vroeg mogelijke fase betrokken bij het project, omdat er dan keuzes kunnen worden gemaakt die uiteindelijk voordeliger zijn, dan dat deze op een later moment zullen worden gemaakt. Dan begint het met een intake. U maakt uw wensen kenbaar. Wij gaan een creatief plan opstellen en presenteren dit. Indien akkoord, wordt dit uitgevoerd. Tot in detail! Wij kunnen het compleet voor u uit handen nemen en een project zoals dat heet ‘ turn key ‘ opleveren. U kunt er zo in!

Uiteraard is het ook mogelijk om onderdelen van dit alles af te nemen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig met de indeling van uw woning of een bepaalde ruimte dan maken wij een indelingsplan voor u. Een kleuradvies is er om te bepalen welke kleuren er in de ruimte kunnen worden toegepast om tot een wenselijke sfeer te komen.
Wat vaak gebagatelliseerd wordt is verlichting, terwijl dit een van de belangrijkste elementen is. Het geeft sfeer en immers zonder licht zien wij geen kleuren. Met een verlichtingsplan kunt u gericht op pad.

Om een miskoop te voorkomen, leveren wij de dienst aankoopbegeleiding. Wij gaan met u naar winkels waar wij goede ervaringen mee hebben en helpen u bij de keuze van de artikelen. Dit kan gaan over bijvoorbeeld de vloer, gordijnen of een bankstel.

Bij verkoopstyling stylen wij uw woning ten behoeve van een snellere en betere verkoop. In sommige gevallen kan Styling zelfs voor meer opbrengst zorgen. Wij werken hierin op maat, dus neem vooral vrijblijvend contact op hierover.
Tot slot kunnen wij uw ruimte stylen, net de finishing touch waardoor het echt gezellig wordt, bijvoorbeeld na een verhuizing. Hierin kan de aankoop van accessoires worden opgenomen. Op basis van een gegeven budget zullen wij accessoires voor u aankopen en de ruimte afstylen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.