Ik ben Lennert Knaapen, gediplomeerd meubelmaker / interieurbouwer. Een vak apart dat staat voor maatwerk.

Door middel van ouderwets degelijk vakmanschap creëer ik met passie een smaakvol meubel dat voldoet aan uw wensen. Mijn insteek is altijd een meubel dat tijdloos is.
Van mooie houtsoorten creëer ik massieve meubelen die hun oorsprong laten zien en daardoor authenticiteit uitstralen.

In mijn vrije werk vind ik het leuk om creativiteit te combineren met vakmanschap. Zo maak ik van oude en bijzondere materialen unieke items. De mogelijkheden zijn oneindig.

Ter oriëntatie kunt u mijn portfolio bekijken en krijgt u een beeld van mijn werk.

U bent van harte welkom in mijn werkplaats/showroom, waar ik u allerlei materialen kan laten zien en u een nog beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Ik ga graag met u rond de tafel zitten!

Met vriendelijke groet,

Lennert knaapen

Naast het op maat maken van meubelen richten wij ons ook op het inrichten van huizen. Deze kant van ons bedrijf wordt uitgevoerd door Brigitte Aartman, zij is gediplomeerd interieurontwerper en opgeleid tot financieel planner.

“Het managen van een compleet project is het leukste, omdat je met de klanten een band krijgt. Het is best een intensief traject en het geeft veel voldoening als de klant zijn of haar ‘nieuwe’ woning betrekt en blij is met het eindresultaat. Ontzorgen is daarbij het sleutelwoord.”

Met ontzorgen bedoelen wij het uit handen nemen van allerlei zaken indien de klant dat wenst. Zaken zoals het aanwezig moeten zijn bij een inmeetafspraak of afleveren van bijvoorbeeld een bankstel kunnen worden geregeld. of het uittekenen en indelen van een nieuwe keuken. Uiteindelijk de boekenkast inrichten en stylen, maar ook om tafel met de aannemer en het budget strak in de gaten houden. Wij regelen alles tot in detail. Maar ook voor kleine projecten kunt u bij ons terecht, zit u bijvoorbeeld met de indeling van uw woonkamer, of weet u niet welk type hout uw nieuwe eettafel moet worden? Wij zijn thuis in kleur en kunnen u voorzien van advies, dat overigens bij afname van meubels een service is.

Wij leveren de volgende diensten:

  • Complete interieurprojecten (projectmanagement)
  • Bouwbegeleiding
  • Indelingsadvies
  • Kleuradvies
  • Verlichtingsadvies
  • Aankopen (begeleiding) van interieurartikelen 
  • Styling 
  • Styling ten behoeve van een optimale en snelle verkoop van de woning

Heeft u vragen omtrent onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op via: brigitte@meubelmakerijknaapen.nl of 06-40866287. Uw gegevens achterlaten via het contactformulier kan uiteraard ook, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.